Totalul afișărilor de pagină

vineri, 11 noiembrie 2011

Cheesecake cu gem de zmeura si ciocolata

Cheesecake cu gem de zmeura si ciocolata

Ingrediente blat
200g biscuiti macinati
50g unt
50g ciocolata topita

Ingrediente creme
500g branza dulce de vaci
200ml smantana dulce pt. frisca
100g smantana
200g zahar
1 plicut gelatina
50g ciocolata amaruie fulgi


gem de fructe de padure si jeleu de zmeura pentru ornat

E un deliciu usor de facut, la rece, fara copt.

Biscuitii macinati se amesteca cu untul usor topit si ciocolata topita. Compozitia se aseaza cu grija intr-o forma cu peretii detasabili, apoi se da la rece.
Punem gelatina la dizolvat intr-o ceasca de lapte sau apa. Mixam foarte bine branza cu zaharul si cu smantana, adaugam si gelatina. La sfarsit adaugam fulgii de ciocolata si gemul de fructe de padure si amestecam usor pentru un aspect marmorat.  Deasupra turnam jeleul de fructe. Eu am jeleu facut cu gelfix dar puteti folosi si jeleul la pliculete sau un gem de fructe preferat.
Urmeaza cel mai greu lucru: trebuie sa uiti de el pana a doua zi la frigider !



si o felie pentru voi...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare