Totalul afișărilor de pagină

vineri, 2 decembrie 2011

Strudele rapide a la Andrei:))


Am testat reteta lui Andrei:)) si am fost  foarte incantata de usurinta si de cat de aspectoase sunt. E un aluat simplu, de post care poate fi umplut cu pasta de mere sau dovleac dar si cu branza.


    Ingrediente aluat:
* 18 linguri faina
*   9 linguri ulei
* drojdie cat o nuca (2/3 dintr-un cubulet de 42 g)
* 1 ceasca apa calduta
* 1 lingurita zahar


Amestecam drojdia cu zaharul si cu apa calduta si amestecam cu faina si uleiul, daca e nevoie mai completati cu putina apa. Se framanta putin pana se omogenizeaza si se formeaza un aluat potrivit de moale.
Aluatul se imparte in 2 sau 3 bucati, depinde cat de mari vreti sa iasa struderele. Intresant este modul de impletire, foarte usor si foarte frumos. Foaia se imparte in 3, se pune umplutura la mijloc si celelate bucati se taie fasii care se impletesc una din dreapta, una din stanga s.a.

Dupa ce am terminat de impletit se portioneaza cu un cutit si se coc in cuptorul preincalzit cam 20 minute.

4 comentarii:

  1. Delicios,iar impletitura este grozava!O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine arata. Si eu folosesc împletitura!

    RăspundețiȘtergere
  3. I think this is very delicious and it looks like beautiful
    greetings Dietmut

    RăspundețiȘtergere
  4. Impletitura face totul mult mai atractiv si mai apetisant. Foarte frumoassa prezentarea!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare